Jag, Anna-Karin Hatt

Sedan jag blev minister har jag sökt ett sätt att bortom de snabba dagsaktuella medierna beskriva viktiga saker jag tror på, kommentera sådant som upprör mig eller gläder mig, och beskriva vem jag är och vad jag drivs av. Det gör jag förstås i personliga möten med människor på mina resor runtom i landet och i dialog i sociala medier som Facebook och Twitter. Men här på bloggen tänker jag lägga ut texten lite extra och ta mig an ännu fler av de frågor som engagerar mig som människa och centerpartist.

Namnet på min blogg är ”Varenda en behövs”. Helt enkelt därför att det är ett bra sätt att beskriva den kanske mest grundläggande drivkraften jag har – att var och en av oss, varenda en, har någonting unikt att bidra med. Och att varenda en av oss verkligen behövs. Mer på det temat kommer du med all säkerhet kunna läsa om på bloggen framöver.

Ett sätt för mig att beskriva vem jag är är att beskriva mina viktigaste drivkrafter och saker  i mitt liv som särskilt starkt format mig som människa. Just därför kommer jag börja mitt bloggande med att beskriva tio viktiga pusselbitar som beskriver mig, Anna-Karin Hatt. Sådant som har karaktären av ränder som aldrig kommer att gå ur.

Varmt välkommen att följa mig och min blogg!

 

 

0 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *