Tack och hej!

Under min tid som it- och energiminister använde jag den här bloggen som ett ställe där jag kunde lägga ut texten, och sprida kunskapen om vad jag gjorde direkt till er. I och med att jag nu går in i andra uppgifter, och tar steget från politiken till näringslivet, så har jag också bestämt mig för att låta den här bloggen somna in. Men istället för att stänga den helt har jag bestämt mig för att låta den ligga kvar som ett sökbart historiskt dokument över vad jag gjorde som it- och energiminister, och som andre vice partiledare för Centerpartiet. Vem vet, kanske kan både jag och några av er läsare ha glädje av det?

Stort tack för att du följt mig här på bloggen, och välkommen att fortsätta följa mig i mina andra digitala kanaler – på Twitter, Instagram och Facebook – framöver!

/Anna-Karin Hatt

27/5 2015

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *